Over ons

Van der Laan Groepsvervoer B.V. is een vooruitstrevend en dynamisch vervoersbedrijf. Het heeft als strategie om in haar regio het toonaangevende vervoersbedrijf te zijn voor school-, zorg- en groepsvervoer. Dit willen wij o.a. bereiken met professionele, ervaren chauffeurs en een efficiënte en servicegerichte werkwijze, waarbij rekening gehouden wordt met specifieke wensen van klanten. 

Onze opdrachtgevers zijn o.a. gemeenten, zorginstellingen, ziekenhuizen, verzekeraars en het UWV. Wij beschikken over het TX-keurmerk, dat garant staat voor kwalitatief uitstekend vervoer.

De cijfers

Ritten per jaar

260.000

Passagiers

275.000

Professionele chauffeurs

95

Taxi's & Rolstoelbussen

60

van der Laan Groepsvervoer

Dit team staat voor u klaar!
Voor de meest uiteenlopende wensen en vragen bieden wij creatieve en efficiënte oplossingen.

John van der Laan

Directeur

Dik Overbeek

Algemeen Manager

Historie

In 1957 begon, Theo van der Laan, de vader van de huidige directeur, John van der Laan, als rijschoolhouder. Daarnaast verzorgde het bedrijf later ook taxi en ambulancevervoer. Het bedrijf is nu na bijna 65 jaar uitgegroeid tot een grote vervoersonderneming die actief is in geheel Nederland, maar vooral in het midden en westen van Nederland. Van der Laan Groepsvervoer legt zich toe op de vele facetten van het groepsvervoer en is centraal gevestigd in Nieuwkoop. 

In 1978 begon de grondlegger, Pank Overbeek, het bedrijf "Overbeek Personenvervoer". Hij was de vader van de huidige Algemeen Manager en voormalig directeur, Dik Overbeek. Dit bedrijf groeide uit tot een middelgrote onderneming, die eind jaren negentig de onderscheiding "Onderneming van het jaar" ontving.

In 2019 werd besloten om de krachten van Overbeek en Van der Laan te bundelen. Van der Laan nam Overbeek Personenvervoer over en Van der Laan  Groepsvervoer ging officieel op 1 augustus 2019 van start. Zowel Dik Overbeek als een groot deel van de chauffeurs stapten over naar Van der Laan Groepsvervoer. De doelstelling is om uit te groeien tot het meest toonaangevende vervoersbedrijf van school-, zorg- en groepsvervoer.